Advertisement

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun : Bu ramazan'da birlikte aynı sofrada yer almasak ta bayramda yanınızda olacağız mutlaka.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun : Bu ramazan'da birlikte aynı sofrada yer almasak ta bayramda yanınızda olacağız mutlaka.. Ramazan bayramınız kutlu olsun sözleri ve bu tarzda oluşturulan bayram mesajları sıklıkla tercih edilmektedir. Ramazan bayramınız mübarek olsun!bayram'a kavuştuk … şükür kavuşturana …güler yüzlü insanların, güzel yüzlü çocuklara güldüğü, dilin şeker olduğu bir. See tweets about #ramazan_bayramınız_mübârek_olsun on twitter. Rabbimiz müminlere daim birlik ve beraberlik nasib eylesin. Yüce allah nice güzel günlere eriştirsin…

Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek ramazan. Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk. Sosyal açıdan hatırda tutulması gereken en önemli nokta da, ihtiyaç sahiplerinin durumudur. Eylül 9th, 2010 | yazar:

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. İyi Bayramlar! # ...
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. İyi Bayramlar! # ... from i.pinimg.com
Mübarek ramazan bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Birlikte olamasakta bu bayramda daha nice bayramlara umutla, sabırla. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, şeker tadında nice bayramlara. Tüm i̇slam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.inşallah mısır ve suriye'de akan kanlar durur oradaki ve bütün dünyadaki din kardeşlerimiz huzurlu ,hayırlı bayramlar geçirir. Ramazan bayramı 2021 təbrik şəkilləri, mübarək ramazan bayramınız mübarək olsun yazıları, ramazan bayramına aid gözəl sözlər. Bizi yaratan allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun. Onca gün oruç tuttuktan sonra neşenin, sevincin, huzurun eşiğine geldik.

* bizi yataran allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun.

25 güzellik, birlik, beraberlik içinde, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel nice bayramlarda buluşmak dileğiyle… güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle. Bize birlik ve beraberlik ver. Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. * ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Her türlü ibadet, dua ve yakarışlarınızın kabul olması temennisiyle. Bu gün əllərinizi hər zamankindən daha çox açın. Mübarek ramazan bayramı tüm insanlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Bayram günlerinin hususiyeti pek çoktur. * bizi yataran allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun. Canlarım güzel bir ramazandan sonra çok şükür bayrama kavuştuk. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, şeker tadında nice bayramlara. Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk.

Ramazan bayramınız mutlu olsun… *|* i̇slam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Bu ramazan'da birlikte aynı sofrada yer almasak ta bayramda yanınızda olacağız mutlaka. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Ramazan bayramınız hayırlara vesile olsun. See what people are saying and join the conversation.

Ramazan Bayramınız Mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte ...
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte ... from lh6.googleusercontent.com
Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun! Şeker tadında bir ramazan bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar… güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Hayırlı bayramlar… her bayramda hatırlanmak ve hatırlatmak için, ramazan bayramınız mübarek olsun. Bu gün əllərinizi hər zamankindən daha çox açın. Bizi yaratan allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun. Bayram günleri, ahvalimiz her ne olursa olsun, sevinç ve neşe günleridir. Bugün dualarınızı herzamankinden daha çok yapın, koruyucu melekleriniz avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin, bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin bizlere, ramazan bayramınızı kutlarım efendim. Ramazan bayramı 2021 təbrik şəkilləri, mübarək ramazan bayramınız mübarək olsun yazıları, ramazan bayramına aid gözəl sözlər.

25 güzellik, birlik, beraberlik içinde, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz.

Onca gün oruç tuttuktan sonra neşenin, sevincin, huzurun eşiğine geldik. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel nice bayramlarda buluşmak dileğiyle… güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun!bayram'a kavuştuk … şükür kavuşturana …güler yüzlü insanların, güzel yüzlü çocuklara güldüğü, dilin şeker olduğu bir. Kişiler kendisini en güzel şekilde anlatan sözleri karşısındaki insanı mutlu edebilmek adına seçerek göndermektedir. Sosyal açıdan hatırda tutulması gereken en önemli nokta da, ihtiyaç sahiplerinin durumudur. See tweets about #ramazan_bayramınız_mübârek_olsun on twitter. * ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. En son güncelleme tarihi ve güncelleyen: Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Canlarım güzel bir ramazandan sonra çok şükür bayrama kavuştuk. Ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun! * bizi yataran allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun.

Kişiler kendisini en güzel şekilde anlatan sözleri karşısındaki insanı mutlu edebilmek adına seçerek göndermektedir. Ramazan bayramı 2021 təbrik şəkilləri, mübarək ramazan bayramınız mübarək olsun yazıları, ramazan bayramına aid gözəl sözlər. Her şeyin rahatça yenip içilebildiği mübarek 11 aylar başlamıştır. Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz. Her türlü ibadet, dua ve yakarışlarınızın kabul olması temennisiyle.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun from www.habervan.com
Ramazan bayramı 2021 təbrik şəkilləri, mübarək ramazan bayramınız mübarək olsun yazıları, ramazan bayramına aid gözəl sözlər. Ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Rabbim bu bayramda inananların birbirlerine daha çok yakınlaşmasını, dargınlıkların ortadan kalkmasını, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesini nasip etsin. Birlikte olamasakta bu bayramda daha nice bayramlara umutla, sabırla. Ramazan bayramınız mübarek olsun… ramazan bayramı bu sene tüm türkiye'de evlerde geçecek. Tüm i̇slam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.inşallah mısır ve suriye'de akan kanlar durur oradaki ve bütün dünyadaki din kardeşlerimiz huzurlu ,hayırlı bayramlar geçirir. See tweets about #ramazan_bayramınız_mübârek_olsun on twitter. Eylül 9th, 2010 | yazar:

Yüce allah nice güzel günlere eriştirsin…

Ramazan bayramınız kutlu olsun sözleri ve bu tarzda oluşturulan bayram mesajları sıklıkla tercih edilmektedir. Mübarek ramazan bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Eylül 9th, 2010 | yazar: Ramazan bayramı 2021 təbrik şəkilləri, mübarək ramazan bayramınız mübarək olsun yazıları, ramazan bayramına aid gözəl sözlər. Bize birlik ve beraberlik ver. Ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. Bayram boyunca sürecek sokağa çıkma yasağı ramazan bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun. Bayram günlerinin hususiyeti pek çoktur. Ramazan bayramı da bu manada bir gün olarak kabul etmiş ve bu bayramı ramazan orucunun iftar günü olarak nitelendirmiştir.(3) bu sır içindir ki, ramazan ve kurban bu tebrikleşme bizim dilimizde bayramınız mübarek olsun, bayramınızı kutlu olsun, hayırlı bayramlar gibi sözlerle ifade edilir. Sosyal açıdan hatırda tutulması gereken en önemli nokta da, ihtiyaç sahiplerinin durumudur. Tüm i̇slam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.inşallah mısır ve suriye'de akan kanlar durur oradaki ve bütün dünyadaki din kardeşlerimiz huzurlu ,hayırlı bayramlar geçirir. * bizi yataran allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun. En kötü gününüz bu ramazan bizi yaratan allah'a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir ramazan bayramı. * bizi yataran allah a şükürler olsun, bütün müslümanlara hayırlı olsun, ramazan bayramınız mübarek olsun.

Posting Komentar

0 Komentar